Tuesday, February 22, 2011

Sayang Ayah

بِسْــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


saja nak share dgn auntie2, uncle2 pasal beday present rzuan...last year ayah die belikan PSP, selelu berebut dgnayah die bila nak main...kalau ayah g offshore, tak nak plak die main...mak die la yg sibuk duk tekan2...ekekkekee...iye la dr melepak tak de yg guna, bak sini mak tunjuk bakat...lepas tu ayah beli lg 1 PSP utk die sendiri dgn harapan, tiada lagi aksi rebutan...so, sorang 1...mak? mak die tgk je la...

tahun ni, ayah bg die Wii Nintendo lak..Masayallah, kalau diimbas semula zaman mak Rzuan, ehmmm tak de harapan la nak rasa semua hadiah mcm tu...setakat kek sebiji, buh lilin keliling, blow...dah cukup kembang kempis hidung ni dok bangga...bile time anak, rasa tak puas la kalau tak dpt yg terbaik...tapi kalau dgn mak Rzuan, tak de makna semua ni...rasa membazir je...ekekkeke (bukan kedekut, tp tak mo manjakan sgt walaupon die sorang je anak kami)...ni semua kerja ayah..!!!

Setiap tahun, mak ayah Rzuan akan mendoakan anak die ni akan menjadi anak yg soleh, sihat dan berjaya...hanya yg terbaik akan diberi dan disediakan agar impian dan cita2 tercapai..Amin..


gaya beday boy merasmikan new toy

semoga tak lupa dgn tanggungjawab ye anak..

yang ni tuk mama, keep fit..lepas tu, makan...ekekkee
putih bersih sang remote
antara alatan dan aksessori

3 comments:

  1. untung anak2 zaman sekarang yer! hihihihi

    ReplyDelete
  2. ye la kak...kalau zaman saya dpt mcm ni, lg pandai saya belajo...ekekekkee

    ReplyDelete